הסיפור של בלה

הסיפור של בלה

מסעדת בלה נפתחה במושב בית שערים שבעמק יזרעאל, בדצמבר 2011 על ידי ליאור גולן ועידן ליפשיץ. שני חברי ילדות שנולדו בעמק. ליאור גולן, מנהל המסעדה, מקיבוץ דליה ושף המסעדה, עידן ליפשיץ, ממושב היוגב. הם החליטו לנפץ את המוסכמה הגורסת שאוכל טוב באמת, אין מחוץ לתל אביב.

עידן, כוכב עולה בשמי עולם הקולינריה הישראלי, בחר לחזור לשדות העמק לאחר שנים בהן התגורר בתל אביב, שם שימש כשף תפעולי במסעדת "טוטו" הידועה. 
ליאור מתגורר בסמוך למסעדה, במושב בית שערים, מנהל את המסעדה ביד רמה ועם חיוך לבבי, בעברו ניהל את הבר של "בויה" ואת מסעדת "יוליה" בנמל ת"א.

המסעדה ממוקמת בגן רחב ידיים, ממנו נשקף נוף עוצר נשימה המזכיר מצד אחד את האווירה הייחודית של העמק- השדות הירוקים, היבולים ותחושת הכפריות ומצד שני, בעל ניחוח ואווירה של אזור טוסקנה, עם כרם בגן, פסטורליה אביבית ואווירה רומנטית.
מסעדת "בלה" הוקמה על ערכים של חברות ומתגאה בחיבור החזק עם אנשי העמק וחומרי הגלם הבאים ממנו. 

המסעדה היא מסעדת שף ים תיכונית המציעה תפריט מגוון החל ממנות דגים טריים, בשר וירוקים ועד מנות איטלקיות מובהקות כמו פיצות ופסטות טריות הנעשות במקום בעבודת יד.

אירועים בבלה:

בחודשי הקיץ (אפריל-אוקטובר) המקום מארח אירועים פרטיים עד 250 איש ומציעה מגוון של תפריטים וסגנונות של אירועים.
בבלה ניתן לקיים אירועי חברה, אירועים משפחתיים, כנסים, ערבי קונספט, בר מצוות, חתונות וכדומה.

בחודשי החורף (נובמבר-מרץ) המקום מארח אירועים פרטיים עד 85 איש.
ברשותה של בלה חדר פרטי לאירועים של עד 35 סועדים.